Vil du vide hvad billeasing koster? Klik her og få et leasingtilbud i dag.

Billeasing er en enkel og overskuelig måde at have bil på, og det er stadig flere og flere ved at få øjnene op for. Billeasing er i kraftig fremgang og det skyldes ikke mindst de mange nye og attraktive leasingformer. Danskerne har for alvor taget billeasing til sig, det er der rigtig mange årsager til...

 

Billeasing

Når du benytter billeasing, har leasingtager fordelen af at have bil til rådighed, uden det nødvendigvis betyder at der skal optages et stort lån eller lægges en forholdsmæssig stor udbetaling. De normale renteudgifter og ydelser på et konventionelt billån koster nemt flere tusinde kroner om måneden. Hvis man derimod benytter sig af billeasing, sparer man ikke blot udgifterne til den fulde registreringsafgift og dyre lånerenter, man slipper også for at betale tinglysningsafgiftet til staten af billånets hovedstol.

Med billeasing får leasingtager også fordelen af en meget gennemskuelig økonomi, med en fast aftalt månedlig leasingudgift og kendte udgifter ved ophør af leasingaftalen, er billeasing den optimale løsning for de der ønsker budget sikkerhed og fuldstændig overblik over økonomien. Samtlige omkostninger i hele leasingperioden ligger fast og i modsætning til mange billån med variabel rente, hvor der ikke er nogen sikkerhed for udsving i ydelsen, så er du med billeasing sikret en fast månedlig omkostning - du kan budgettere med. 


Man plejer at sige, at man først kender prisen på en bil, når man er kommet af med den. Men sådan er det ikke med billeasing. Her kender man på forhånd udgifterne, og man slipper for de uforudsete udgifter. Forbrugerne vil have sikkerhed.
— Johan Juul-Jensen, forbrugerøkonom Nykredit

Fordele ved billeasing

  • Billeasing giver fuldt overblik over de samlede omkostninger ved at have bil, også ved bilskift.
  • Billeasing giver mulighed for at udskifte bilen ofte, hvert 2., 3. eller 4. år, alt efter dit temperament.
  • Med billeasing får du enkel og overskuelig budgetsikkerhed, det giver tryghed for dig og din økonomi.
  • Billeasing er velegnet til såvel en brugt bil eller en fabriksny bil med alt, hvad det indebærer af opdateret udstyr.
  • Billeasing betyder - ingen ubehagelige overraskelser, hverken ved salg eller reparationer af bilen.
  • Billeasing er fordelagtigt når du vil skifte bil ofte, da billeasing giver et overblik og afskrivningerne på bilen.