Privatleasing: Stadig flere private vælger den lette vej til bil ved at leje i stedet for at eje.

Jyllands Postens motorsektion bringer en artikel skrevet af Flemming Haslund om alle fordele ved privatleasing. Flemming Haslund skriver:

Leasing og specielt privatleasing er, at man i stedet for at købe en ny bil lejer den – eller leaser den, som man siger i denne sammenhæng. Der betales en førstegangsydelse. Derefter betaler man et fast månedligt beløb. Og ved leasingperiodens udløb, typisk 36 måneder, afleverer man bilen. Og så er aftalen slut...

Privatleasing er i hurtig stigning
— Thomas Lindgren Mortensen, adm. direktør i Alm. Brand

I første halvår 2014 sammenlignet med første halvår 2013 har flere end dobbelt så mange privatleaset, svarende til cirka 5.000 biler. Det er stadigvæk ikke en voldsom stor markedsandel da det samlede salg er på knap 100.000 biler – men tendensen er klar. Og sådan vil det fortsætte, vurderes det. Undersøgelser blandt et bredt udvalg af nuværende leasingkunder – viser at 91 pct., at de overvejer eller stærkt overvejer at anvende privatleasing næste gang, de vil skifte bil.

Klik her og læs hele historien i Jyllands Posten →