Billeasing fortsætter sin himmelflugt

November 2015 blev måneden hvor selv de mest optimisme spådomme om udviklingen i bilsalget blev overgået af den danske leasingbranche. Således var antallet af biler der blev leaset i november oppe på 43% af det samlede ny bilsalg, det er første gang at andelen af leasingbiler overstiger 40%.

Med de positive salgstal for billeasing fastholdes bilparken over det magiske tal på 200.000

Det samlede bilsalg i de seneste 12 måneder ligger, inklusiv de positive salgstal for billeasing,  fortsat over 200.000, helt præcis med 203.700 nye personbiler. Det er omkring 9 pct. flere end i de foregående 12 måneder. Billeasing udgjorde ikke mindre end 77.200 af de nye biler og det er 24 pct. flere end i de foregående 12 måneder. Fordelingen mellem benzin og diesel var således at 31 pct. af de nye biler kører på diesel, og det er næsten uændret sammenlignet med de foregående 12 måneder.

Billeasing voksede med hele 21 % i november måned

Billeasing forsætter med at være yderst populært, således var der en total vækst i antallet af nyindregistrerede biler på hele 21 % i november måned, sammenlignet med november måned året forinden. Specielt erhvervsbiler er populære som leasingobjekter, således var hele 79 % af alle nye biler til erhvervene leaset.

Privatleasing i fremgang

Bilerne indregisteret til husholdningerne har i lang tid haft en overvægt af købte bil, men den seneste fremgang for billeasing har også sat sine spor ved privatleasing. Således var der i november måned tale om en fremgang til privatleasing fra 17 % forrige november til nu 19 % af alle nye biler til husholdningerne. Det er positive tal for en leasingbranche der igen vinder nye markedsandele.