Flexleasing vinder frem

De positive vinde blæser stadig Flexleasing frem i markedet for luksusbiler, således skriver Jyllands-Posten at flere og flere vælger at benytte Flexleasing som alternativ til køb, når bilen skal udskiftes.

Kunderne der ønsker Flexleasing er i stigende grad blevet opmærksom på fordelene ved at benytte Flexleasing og de stadig mere leasingvandte kunder, lægger vægt på en behørig afskrivning af bilerne restværdi på leasingaftalerne. Der er blevet den moderne måde at erhverve den nye bil, Flexleasing er ved at blive en normal del af danskernes hverdag.

Flexleasing

Flexleasing er særligt fordelagtigt, hvis leasingkontrakter er skruer ordenligt sammen. Det er vigtigt at fokusere på bilen restværdi og kontrollere at de afsatte afskrivninger på køretøjet er optimale i forhold til bilens reelle afskrivningsbehov. De er god latin for de fleste leasingvirksomheder - og et generelt fokus område hos BICA Leasing -  at vi som leasingvirksomhed anvender vores kompetencer og knowhow til at hjælpe kunden med en optimal leasingkontrakt. Så afskrivninger og leasingydelser er tilpasset virkelighedens verden.

Vil du læse mere om fordele og faldgruber ved Flexleasing? Klik her og læs artiklen i Jyllands-Posten.