Flexleasing – Hvilken størrelse?

Drømmer du om, at realisere dine ønsker og indfri drømmen om din ynglings bil? Bliver du holdt tilbage af Danmarks dyre registreringsafgifter, og den indviklede lovgivning? Vi har løsningen til dig i dag.

Har du hørt om flexleasing? Dette er en rigtig smart ordning, som vi er eksperter i. Vi vil og kan hjælpe dig med, at køre rundt i din drømmebil, uanset hvad du søger.

Flexleasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en smart aftale, som giver dig en fantastisk mulighed for, at køre rundt i bilen fra dine drømme. Når du flexleaser binder du dig ikke til, at betale store beløb på én gang. Dette er en ordning som gør, at du får mere frihed, end hvis du gik ned til en almindelig bilforhandler.

Men hvordan virker det? Det virker sådan, at du kun skal betale for den periode, som du bruger bilen i. Her skal registreringsafgiften betales over rater hver måned.

Med en leasing aftale får du:

  • Mindre kapitalbinding
  • Muligheden for, at pleje din formue
  • Køre i din drømmebil

Hvad er det jeg betaler for?

Der er en procedure som skal følges, inden du kan få din flexleasede bil.

Først skal du vælge hvilken bil, som du ønsker at flexlease. Når bilen ankommer til Danmark, skal der betales registreringsafgift, som sikrer dig, at du får nummerplader på din bil. SKAT bestemmer hvor meget der skal betales.

Afgiften bestemmes ud fra:

  • Bilens årgang og stand
  • Hvor mange kilometer den har gået
  • Bilens farve
  • Bilens udstyr

Det er så denne afgift, som der deles op i små bidder. Prisen af det der skal betales, bestemmes af, hvor lang en periode, bilen bliver flexleaset i. Derved vil du selv kunne tilrettelægge din betaling ved valg af periodelængden.

Det er oftest sådan, at en kunde vælger, at flexlease i 12 måneder. Derefter kan der laves en ny vurdering af registreringsafgiften. Dette er en fordel, da registreringsafgiften i mellemtiden vil være faldet i tak med, at du bruger bilen.

I det store hele betaler du registreringsafgiften i rater for en periode i stedet for, at betale hele beløbet på én gang. Det gør det nemmere, billigere og mere brugervenligt for dig som kunde.

Andre udgifter, som jeg skal være opmærksom på?

Da det ikke er tilladt for privatpersoner, at flexlease deres køretøjer, skal du finansiere brugen af bilen igennem et leasingselskab. Vælger du, at flexlease en bil, så køber leasingselskabet bilen, og lejer den ud til dig efterfølgende.

Da leasingselskabet skal have finansieret deres køb af bilen, skal du betale den rente, som leasingselskabet kræver af dig. Denne ordning minder om et billån. De samlede ydelser skal du betale over en periode, som du selv bestemmer.

Det vil sige, at du skal betale for:

  • Bilens registreringsafgift, som bestemmes af SKAT
  • Renter til leasingselskabet

Når leasingselskabet fastsætter renten, så fastsætter de også bilens restværdi. En restværdi er den værdi, som bilen forventes at have, når leasingperioden er udløbet. Derfor vil der også blive indregnet en afskrivning af dette, da bilen falder i værdi i den periode, som du flexleaser den i.

Er du klar til, at flexlease din drømmebil? Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.