BICA Leasing åbner salgskontor i hjertet af Aarhus

For at udbygge vores relationer til eksisterende og potentielle nye kunder, har vi den 15. august 2016, åbnet vores nye salgskontor. 

Kontoret er beliggende midt i hjertet af Aarhus, og det vil med udgangspunkt i det Aarhusianske danne base for BICA Leasings servicering af lokale kunder.

Kontoret ledes af Jens Christian Thordal Poulsen, der på baggrund af en mangeårig erfaring fra leasingbranchen. Byder nye og eksisterende kunder velkommen, med et værdiskabende detailkendskab til flexleasing. Det nye kontors specialiserede rådgivning inden for flexleasing, ydes på baggrund af 100-vis af eksisterende leasingkøretøjer. 

Flexleasing Aarhus

Det er en spændende tid i den fremadstormende leasingbranchen, fyldt med nye muligheder. Vi skal selvfølgelig være der, hvor det sker, derfor har satser vi på Aarhus, og forventer at kontoret ved medvirke til en yderligere udvikling af vores forretning. 

Kontoret byder på en attraktiv beliggenhed, midt i byens puls og med alle moderne bekvemmeligheder. Vi glæder os til at byde nye og eksisterende kunder velkommen i de indbydende lokaler. 

BICA Leasing salgskontor Aarhus