Vil du vide hvad privatleasing koster? Klik her og få et leasingtilbud i dag.

Privatleasing til de bedste priser med favorable vilkår, så er der ingen vej uden om BICA Leasing. Med vores privatleasing aftale får du fuldstændig budgetsikkerhed og tryghed i hverdagen.

 

privatleasing

Privatleasing er særligt attraktivt for dig, der ønsker budgetsikkerhed og tryghed i hverdagen. Med Privatleasing har du fuldstændig budgetsikkerhed i hele leasingperioden – der kommer ingen overraskende regninger. Ønsker du at skifte bil med jævne intervaller - eksempelvis hver 2. år eller hvert 3. år - så er privatleasing ideelt. Med privatleasing skal du ikke skal lægge en stor udbetaling eller bekymre dig om bilens restværdi, når leasingperioden udløber.

Med privatleasing får du kort og godt, økonomisk sikkerhed og frihed til at vælge som det bedst passer dig. Du betaler alene for at bruge køretøjet i leasingperioden – ikke for selve bilen. Samtidig får du, med privatleasing, en helt ny bil stillet til din rådighed med alt, hvad det indebærer af luksus- og sikkerhedsudstyr, service og vedligeholdelse i hele leasingperioden. Med en privatleasing aftale får du komfort i dagligdagen, kombineret med økonomisk sund fornuft og ikke mindst en lækker køreoplevelse.


Man plejer at sige, at man først kender prisen på en bil, når man er kommet af med den. Men sådan er det ikke med privatleasing. Her kender man på forhånd udgifterne, og man slipper for de uforudsete udgifter. Forbrugerne vil have sikkerhed.
— Johan Juul-Jensen, forbrugerøkonom Nykredit

Fordele ved privatleasing

  • Med privatleasing kender du de nøjagtige omkostninger ved at have bil.
  • Med privatleasing kan du kan skifte bil ofte, hvert 2., 3. eller 4. år, efter behov.
  • Privatleasing er komplet budgetsikkerhed der giver tryghed for din økonomi.
  • Få en fabriksny bil med alt, hvad det indebærer luksus, med privatleasing.
  • Ingen overraskelser ved salg eller reparationer af bilen, med privatleasing.
  • Fordelagtigt når du vil skifte bil ofte, da privatleasing giver mindre værditab.