Vil du vide hvad splitleasing af din drømmebil koster? Få et leasingtilbud i dag.

Siden 2001 har skatterådet åbnet for at benytte sig af splitleasing, der også er kendt som deleleasing eller delleasing. Splitleasing er et arrangement, hvor et firma og en privatperson indgår leasingaftale på den samme bil.

 

sådan undgår du skat af fri bil med splitleasing

Når du og din arbejdsgiver indgår aftale om at der stilles en firmabil til din rådighed, vil du blive beskattet af værdien af fri bil. Men ved at lave en splitleasing aftale indgår du og arbejdsgiveren hver jeres identiske leasingaftale med BICA Leasing om den samme bil. Splitleasing gør det muligt at du selv kan betale for den private kørsel og derfor ikke bliver beskattet af fri bil.

Splitleasing og betalingen efter forbrug kan være en fordel
Hvis du eksempelvis benytter bilen 75 % til erhvervskørsel og kun 25 % til privatkørsel, da kan splitleasing være en fordel. For med en splitleasing aftale skal du kun betale for 25 % af omkostningerne ved at benytte bilen privat. En forudsætning for splitleasing er, at der fastsættes en holdbar fordelingsnøgle mellem erhvervs- & privatkørsel, samt at der løbende føres kontrol over kørselsforbruget, således at fordelingen mellem firma- og den privatmæssige kørsel løbende kan dokumenteres. BICA Leasing styres kørselsregnskabet for dig, ved hjælp af bilens GPS-tracking enhed, som i forvejen er en del af Splitleasing aftalen. Splitleasing er enkelt og helt uden gener i dagligdagen.


Hvis du primært bruger firmabilen til erhvervskørsel, kan en splitleasingaftale være en fordel for dig. For ved en sådan ordning skal du kun betale for dit faktiske forbrug af bilen.
— Richardt Tabori Kraft, skattepartner hos Deloitte

Fordele ved splitleasing

  • Med splitleasing er der er ingen skat af værdien af fri bil.
  • Splitleasing er specielt attraktivt for dig der ikke har et større privat kørselsbehov.
  • Med splitleasing betaler du kun for de faktiske kørte private kilometre.
  • Splitleasing er nem administration, BICA Leasing står for alt det praktiske.
  • Splitleasing kan nemt kombineres med flexleasing. 
  • Splitleasing betyder komplet kørselshistorik og online kørebog med Skyhost flådestyring.
  • Splitleasing er lig med en attraktiv forsikring da deleleasing er kombineret med GPS-tracking af bilen.
  • Splitleasing giver et nemt online overblik og geotagging med tilhørende apps.